Cotlet de curcan afine-portocale
Cotlet de curcan cu afine și portocale necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 348 de calorii , 31 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,42 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, albuș, muschi de piept de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cotleturi de curcan cu merișoare cu Chavrie proaspătă , Cotlet de pui pane și Cotlet de năut .
Instrucțiuni
Aplatiza curcanul la 1/4 inchi. grosime.
Pune pesmetul într-un castron puțin adânc. Într-un alt bol puțin adânc, bate albușul, laptele și sarea. Înmuiați curcanul în amestecul de albușuri de ou, apoi acoperiți cu pesmet. Dă curcanul la frigider, neacoperit, timp de 10 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, se încălzește sos de merișoare-portocale. Într-o tigaie mare antiaderență, rumeniți curcanul în ulei timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.