Costarican creveți prăjiți cu sos de fructe de pasiune
Această rețetă servește 23 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 71 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fructe de pasiune, ou, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de cafea din Costa Rica cu sos dulce-amărui de ciocolată-Rom, Costa Rica Tilapia, și Marinada Din Costa Rica pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele mici ale fructelor pasiunii. Scoateți pulpa și semințele în filtrul de plasă plasat peste recipientul blenderului; apăsați pe pulpă cu spatele lingurii pentru a extrage sucul.
Adăugați smântână și miere în suc; acoperi. Se amestecă bine; pune deoparte.
Amestecați firimiturile de fulgi de porumb, făina de porumb și piperul într-un vas puțin adânc; pus deoparte. Bateți ușor oul într-un vas separat de mică adâncime. Scufundați creveții în ou, apoi în amestecul de fulgi de porumb, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți. Scuturați ușor amestecul de firimituri în exces.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă sau o cratiță la foc mediu-mare la 177° până la375.
Adăugați creveți, în loturi; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se rumenesc și se fierbe.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cu sosul de fructe de pasiune.