Cookie-Uri Ușor Spritz

Cookie-Uri Ușor Spritz
Cookie-urile ușoare Spritz ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, unt, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Spice Spritz cookie-uri / cookie-uri pentru cancerul copiilor, Cookie-Uri Spritz, și Cookie-Uri Spritz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. În bolul mare, se amestecă amestecul de biscuiți, făina, untul topit, extractul de migdale și oul până se formează moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Cookie MixCookie Mix
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Potriviți șablonul dorit în presa cookie; umpleți presa cookie cu aluat. Forțați aluatul prin șablon pe foi de cookie-uri negrease.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se presară cu decoruri sau zaharuri colorate.
4
Se presară cu cristale de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când se fixează, dar nu se rumenesc. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie în raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista