Cookie-uri de dovleac portocaliu
Cookie-urile de dovleac portocaliu durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 220 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr glazură, făină, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 264 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cookie-uri de dovleac Make-a-Face, Sandvișuri Cu Înghețată Cu Față De Dovleac, și Cookie-Uri Cu Față Zâmbitoare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Puneți untul într-un castron și bateți cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Adăugați făina, zahărul glazurat și coaja de portocală și bateți împreună pentru a face un aluat moale. Frământați într-o bilă și înfășurați în folie alimentară. Se răcește timp de 1 oră.
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată la o grosime de aproximativ 3 mm.
Tăiați 24 de cercuri cu un tăietor rotund simplu de 7,5 cm.
Puneți-le pe câteva foi de copt.
Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați fețele de Halloween pe 12 dintre cercuri. Adunați aluatul de biscuiți de rezervă și apăsați în forme de tulpină de dovleac, tăind cu un cuțit ascuțit. Apăsați în partea de sus a fiecărui biscuit cu un cuțit pentru a vă alătura. Faceți linii pe față biscuiți cu spatele unui cuțit rotund, pentru a arăta ca marcajele de pe un dovleac.
Coaceți toți biscuiții timp de aproximativ 15 minute până devin aurii. Se lasă să se fixeze o vreme, apoi se răcește complet pe un suport de sârmă.
Se amestecă ingredientele glazurii pentru a face o glazură netedă și curgătoare, adăugând puțin mai mult suc, dacă este necesar, apoi se lasă deoparte. Pentru umplutură, bateți mascarpone cu zahărul glazurat, apoi amestecați ciocolata topită răcită.
Întindeți umplutura peste biscuiții simpli răciți, apoi apăsați pe cei de față deasupra faceți acest lucru chiar înainte de a dori să le mâncați, altfel se înmoaie.
Periați cu glazura, folosind o perie de vopsea curată sau o perie de patiserie. Mănâncă în aceeași zi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "