Sri Lanka Carne De Vită Curry

Sri Lanka Carne De Vită Curry
Sri Lanka carne de vită Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, carne de tocană de vită, frunze de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sri Lanka Carne De Vită Curry, Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită, și Carne De Vită Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de vită și uscați. Zdrobiți căței de usturoi într-o pastă și combinați-o cu ghimbirul zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Adăugați oțetul, sarea, piperul, pudra de curry prăjită și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se amestecă cubulețele de vită și se aruncă pentru a acoperi. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
4
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Adăugați frunzele de curry și fâșiile pandan. Se amestecă ceapa. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Se amestecă cubulețele de vită și se gătește până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute. Amestecați bățul de scorțișoară, păstăile de cardamom și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
7
Adăugați pasta de roșii și apa și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
Se fierbe, acoperit, la foc mic timp de 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă. Verificați curry - ul la fiecare jumătate de oră; poate fi necesar să adăugați mai multă apă (până la 1 cană) dacă curry-ul este prea uscat și se lipeste de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați laptele de nucă de cocos și încălziți-l. Gustați și reglați condimentele înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Valea Lang & Reed Napa Chenin Blanc
Valea Lang & Reed Napa Chenin Blanc
Valea Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa are piersici și fructe tropicale care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure (caracterul varietal tradițional) și o expresie mai mică de măr și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și li se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o tartitate precisă. Textura este delicată, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate clară, adăugând caracterul revigorant al vinului. Acesta va înflori și va câștiga complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista