Cookie-Uri Curcubeu

Cookie-Uri Curcubeu
Cookie-urile curcubeu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 121 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină, chipsuri de ciocolată semidulce, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie-Uri Curcubeu, Cookie-Uri Curcubeu, și Cookie-Uri Curcubeu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți fundul a trei potriviri de 13 in. x 9-în. tigăi de copt (sau reutilizați o tigaie). Tapetați tigăile cu hârtie cerată; ungeți hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Așezați pasta de migdale într-un castron mare; rupeți cu o furculiță. Crema cu unt, zahăr și gălbenușuri de ou până la lumină și pufos. Se amestecă făina. Într-un alt castron, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți în aluat, amestecând până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Împărțiți aluatul în trei porții (aproximativ 1-1/3 căni fiecare). Colorați o porție cu colorant alimentar roșu și una cu verde; lăsați porțiunea rămasă necolorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Întindeți fiecare porție în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se coace la 350 la 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Inversați pe rafturi de sârmă; îndepărtați hârtia cerată.
7
Așezați un alt suport de sârmă deasupra și întoarceți-l. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Așezați stratul verde pe o bucată mare de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Se întinde uniform cu gem de zmeură. Se acoperă cu strat necolorat și se întinde cu gem de caise. Sus cu strat roz. Aduceți folie de plastic peste straturi. Glisați pe o foaie de copt și așezați o tăietură sau o tigaie grea și plată deasupra pentru a comprima straturile. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Gem De CaiseGem De Caise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
A doua zi, topiți ciocolata într-un cuptor cu microunde; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
11
Se întinde pe stratul superior; se lasă să se întărească. Cu un cuțit ascuțit, tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Se taie în 1/2-in. benzi pe lățime; apoi tăiați fiecare bandă în 4-5 bucăți. A se păstra în recipiente etanșe.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista