Fasole neagră din Caraibe cu orez

Fasole neagră din Caraibe cu orez
Fasole neagră Caraibe cu orez ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. Pentru 89 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 5. O porție conține 332 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, ulei vegetal, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Fasole Neagră De Ananas Din Caraibe, Fasole Neagră Din Caraibe Cu Aragaz Lent, și Fasole neagră din Caraibe cu Salsa de Mango.

Instrucțiuni

1
În cratiță de 2 litri, încălziți apa și fasolea până la fierbere. Se fierbe descoperit 2 minute; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 45 de minute, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ingredientele ramase, cu exceptia orezului in ulei, aproximativ 5 minute, amestecand ocazional,pana cand ardeiul gras este crocant. Se amestecă fasolea. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FasoleFasole
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate100
Revista