Consistent Cajun Andouille Cârnați Dip

Consistent Cajun Andouille Cârnați Dip
Consistent Cajun Andouille Cârnați Dip ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 926 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați velveeta, cârnați de porc de fum andouille, pâinea hawaiană a lui loaves king și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cajun Andouille Cârnați Gumbo, Cajun fructe de mare și Andouille Cârnați Gumbo, și Mac Cajun și brânză cu languste și cârnați Andouille pentru rețete similare.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Familia Torres Pazo das Bruxas Albarino. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Culoare strălucitoare de aur PAL. Delicat și parfumat, cu note fine florale, Flori de tei și marmeladă de lămâie. Mătăsos și sărat pe gust, structurat elegant.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista