Conopidă și creveți Caldin

Conopidă și creveți Caldin
Conopida și creveții Caldin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos grea, turmeric, tamarind dintr-un bloc flexibil și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați caldin cu ciuperci , cum se face caldin cu ciuperci goan, Creveți indieni cu conopidă, și Curry de creveți cu naut și conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pierceți cel mai moale ochi de nucă de cocos cu o frigăruie metalică sau o șurubelniță mică și scurgeți lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Coaceți nucă de cocos 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Rupeți coaja cu un ciocan sau spatele unui satâr greu și îndepărtați carnea, scoțând-o cu grijă cu vârful unei șurubelnițe cu cap plat.
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
5
Îndepărtați membrana maro cu un cuțit ascuțit sau un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
6
Se toacă grosier o treime din nucă de cocos (restul de rezervă pentru o altă utilizare) și se macină fin într-un blender. Măsurați 1/2 cană de nucă de cocos măcinată (restul de rezervă pentru o altă utilizare) și pur și simplu cu usturoi, jumătate de ceapă și 1/2 cană de apă în blender până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Gatiti ceapa ramasa in ulei intr - o oala lata de 4 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați pastă de nucă de cocos, chimen, turmeric și chile și gătiți la foc mic (nu lăsați să fiarbă), amestecând, 3 minute. Se amestecă 2 căni de apă și se gătește la foc mic (nu se lasă să fiarbă), neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Nucă De CocosNucă De Cocos
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
ApăApă
9
Adăugați conopida și gătiți la foc mic (nu lăsați să fiarbă), neacoperit, amestecând ocazional, până când se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
10
În timp ce conopida gătește, aruncați creveții cu 1/2 linguriță de sare într-un castron mic. Zdrobiți ușor pulpa de tamarind cu restul de 2 linguri de apă într-un alt castron mic până când pulpa se înmoaie. Forțați pulpa printr-o sită într-un castron, aruncând semințele și fibrele groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
ConopidăConopidă
CrevețiCreveți
SemințeSemințe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
11
Se usucă creveții și se amestecă în conopidă împreună cu tamarind, lapte de cocos conservat și oțet. Aduceți la foc mic (nu lăsați să fiarbă) și gătiți până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 3 minute. Se amestecă restul de linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Lapte De Nucă De CocosConserve De Lapte De Nucă De Cocos
ConopidăConopidă
TamarindTamarind
OțetOțet
CrevețiCreveți
SareSare
12
* Disponibil pe piețele indiene și Kalustyan ' s (800-352-3451; kalustyans.com).
1
* Nuca de cocos poate fi coaptă și carnea îndepărtată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista