Conopida și creveții Caldin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos grea, turmeric, tamarind dintr-un bloc flexibil și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați caldin cu ciuperci , cum se face caldin cu ciuperci goan, Creveți indieni cu conopidă, și Curry de creveți cu naut și conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pierceți cel mai moale ochi de nucă de cocos cu o frigăruie metalică sau o șurubelniță mică și scurgeți lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
3
Coaceți nucă de cocos 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Rupeți coaja cu un ciocan sau spatele unui satâr greu și îndepărtați carnea, scoțând-o cu grijă cu vârful unei șurubelnițe cu cap plat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cleaver
5
Îndepărtați membrana maro cu un cuțit ascuțit sau un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Cuțit
6
Se toacă grosier o treime din nucă de cocos (restul de rezervă pentru o altă utilizare) și se macină fin într-un blender. Măsurați 1/2 cană de nucă de cocos măcinată (restul de rezervă pentru o altă utilizare) și pur și simplu cu usturoi, jumătate de ceapă și 1/2 cană de apă în blender până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Usturoi
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Gatiti ceapa ramasa in ulei intr - o oala lata de 4 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați pastă de nucă de cocos, chimen, turmeric și chile și gătiți la foc mic (nu lăsați să fiarbă), amestecând, 3 minute. Se amestecă 2 căni de apă și se gătește la foc mic (nu se lasă să fiarbă), neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Nucă De Cocos
Ardei Iute
Chimen
Apă
9
Adăugați conopida și gătiți la foc mic (nu lăsați să fiarbă), neacoperit, amestecând ocazional, până când se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
10
În timp ce conopida gătește, aruncați creveții cu 1/2 linguriță de sare într-un castron mic. Zdrobiți ușor pulpa de tamarind cu restul de 2 linguri de apă într-un alt castron mic până când pulpa se înmoaie. Forțați pulpa printr-o sită într-un castron, aruncând semințele și fibrele groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
Conopidă
Creveți
Semințe
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
11
Se usucă creveții și se amestecă în conopidă împreună cu tamarind, lapte de cocos conservat și oțet. Aduceți la foc mic (nu lăsați să fiarbă) și gătiți până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 3 minute. Se amestecă restul de linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Lapte De Nucă De Cocos
Conopidă
Tamarind
Oțet
Creveți
Sare
12
* Disponibil pe piețele indiene și Kalustyan ' s (800-352-3451; kalustyans.com).
1
* Nuca de cocos poate fi coaptă și carnea îndepărtată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată.