Conopidă cu topping de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida cu parmezan. O porție conține 146 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, conopidă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini tarte de conopidă cu crustă de Gruyere de cartofi și Topping de pesmet de parmezan cu slănină, Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, și Topping De Biscuiți Cu Parmezan.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fierbere.
Adăugați conopida. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți timp de 15-18 minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o tigaie mică, topiți untul.
Adăugați pesmet; gatiti si amestecati 3-5 minute sau pana se rumenesc si se rumenesc.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Scurgeți conopida; se acoperă cu amestec de firimituri.