Conopida Puttanesca
Conopida Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de roșii, capere, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 278 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Conopidă Penne Puttanesca, Conopida în sos Puttanesca, și Puttanescan II.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele pana cand sunt al dente, rezervand 1 cana de apa de gatit pentru paste inainte de scurgere.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați conopida și gătiți, amestecând doar ocazional, până devine aurie și bine caramelizată, 8-10 minute.
Adăugați usturoiul, ardeiul roșu zdrobit și un vârf bun de sare și piper și gătiți încă un minut până când usturoiul este parfumat.
Adăugați roșiile cu sucurile, măslinele și caperele lor. Continuați să gătiți până când conopida este moale, dar nu moale, încă aproximativ 5 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Adăugați pastele fierte în amestecul de conopidă și aruncați pentru a combina.
Adăugați o parte din apa de gătit pentru paste și fierbeți la foc mic până când sosul și amestecul de paste și conopidă se formează într-un sos.Se amestecă pătrunjelul, apoi se împart pastele între boluri.