Conopida gratinată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida gratinată. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 146 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză asiago, piper măcinat grosier, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Conopida Gratinată, Gratin De Conopidă, și Gratin De Conopidă.
Instrucțiuni
Separați conopida în flori. În cratiță de 3 litri, încălziți 1 inch apă sărată (1/2 linguriță sare la 1 cană apă) până la fierbere.
Adăugați conopida, ceapa și sucul de lămâie; acoperiți și încălziți până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți aproximativ 6 minute sau până când conopida este doar fragedă.
Se încălzește cuptorul la 425. Într-o tigaie pătrată de 9 inci, amestecați uleiul, usturoiul și pătrunjelul.
Se încălzește neacoperit în cuptor 5 minute.
Se întinde conopida și ceapa în tigaie; se presară piper și brânzeturi.
Coaceți descoperit aproximativ 20 de minute sau până când brânza este topită și formează o crustă maro aurie.