Congelate Mango Margarita

Congelate Mango Margarita
Congelate Mango Margarita ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 185 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $ 2.77 pe portie. 86 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de lichior de portocale, suc de lămâie, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Congelate Mango Margarita, Congelate Mango Margarita, și Banane Congelate Mango Margarita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți mango, tequila, sucul de lămâie, lichiorul de portocale, zahărul și apa într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
TequilaTequila
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pe porție: Calorii 180; grăsime totală 0 g; (grăsime Sat 0 g, grăsime Mono 0 g, grăsime Poli 0 g) ; proteine 0,5 g; carbohidrați 21 g; Fibre 1,5 g; Colesterol 0 mg; sodiu 0,5 mg
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista