Compot De Rubarbă-Căpșuni
Compotul de rubarbă-căpșuni ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 507 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fasole de vanilie, căpșuni, fursecuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Compot de rubarbă și căpșuni, Compot De Rubarbă De Căpșuni, și Compot De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și tăiați căpșunile; tăiați fiecare pe jumătate pe lungime. Clătiți bine rubarba; tăiați și aruncați capetele. Feliați tulpinile transversal în bucăți de 3/4 inch.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb.
Adăugați fructe de pădure și zdrobiți cu un tocător de cartofi.
Tăiați fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele în tigaie.
Adăugați păstăi de vanilie, coajă de portocală, scorțișoară și rubarbă. Acoperiți și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când rubarba este moale când este străpunsă, 15 până la 20 de minute. Gustați și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți.
Îndepărtați păstaia de vanilie. Puneți compotul în boluri. Se acoperă cu linguri (1/2 cană fiecare) de înghețată și prăjituri cu zăbrele.