Compotul de rubarbă-căpșuni ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 507 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fasole de vanilie, căpșuni, fursecuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Compot de rubarbă și căpșuni, Compot De Rubarbă De Căpșuni, și Compot De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți și tăiați căpșunile; tăiați fiecare pe jumătate pe lungime. Clătiți bine rubarba; tăiați și aruncați capetele. Feliați tulpinile transversal în bucăți de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Rubarbă
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați fructe de pădure și zdrobiți cu un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
4
Tăiați fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați păstăi de vanilie, coajă de portocală, scorțișoară și rubarbă. Acoperiți și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când rubarba este moale când este străpunsă, 15 până la 20 de minute. Gustați și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Fasole De Vanilie
Scorțișoară
Rubarbă
Zahăr
6
Îndepărtați păstaia de vanilie. Puneți compotul în boluri. Se acoperă cu linguri (1/2 cană fiecare) de înghețată și prăjituri cu zăbrele.