Compot de mere caise
Compot de mere de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de sos. Pentru 1,31 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 206 calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34% . Compotul de caise , compotul de căpșuni-caise și compotul de caise-smochine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, înmuiați caisele în apă timp de 30 de minute.
Scurgeți, rezervând 3 linguri de apă. Într-o cratiță, combinați caisele, merele, zahărul și apa rezervată; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când merele sunt fragede.
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie, coaja și scorțișoara.