Compania Chicken Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 13 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de sare, roșii, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Compania De Pui, și Pui flexibil în 4 pași pentru familie și companie-pui Rustic cu ceapă de lămâie.
Instrucțiuni
1
Condimentează Cotletele de pui cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cotlet De Pui
2
Turnați făina într-un vas superficial. Apăsați Cotletele de pui în făină pentru a acoperi fiecare parte, agitând pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Topiți untul într-o tigaie mare. Gatiti puiul in unt fierbinte pana se rumeneste, 3-5 minute pe fiecare parte; scoateți din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Amestecați bulionul de pui, vinul Marsala și usturoiul în untul rămas în tigaie; reduceți focul la minim și gătiți până când lichidul este fierbinte, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile, roșiile, rozmarinul și busuiocul în lichid. Întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Ciuperci
Rozmarin
Pui întreg
Unt
Usturoi
Tomate
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți un capac pe tigaie și gătiți până când puiul nu mai este roz la mijloc, aproximativ 30 de minute.