Sfeclă balsamică Nicole și salată proaspătă de spanac
Sfecla balsamică Nicole și salata proaspătă de spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, sfeclă, vin chardonnay și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de sfeclă de linte de spanac cu pansament Balsamic {fără zahăr adăugat}, Salată balsamică, sfeclă și fructe de pădure, și Salată De Sfeclă De Căpșuni-Vinaigret Balsamic.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul balsamic, oțetul de vin alb, Chardonnay și zahărul într-un bol mic.
Așezați sfecla și ceapa într-un recipient mic, etanșabil.
Se toarnă amestecul de oțet peste sfeclă și ceapă pentru a acoperi complet. Sigilați blatul; marinați la frigider timp de 4 până la 5 ore.
Când sunteți gata de servit, împărțiți frunzele de spanac între patru farfurii de salată. Acoperiți cu amestec de sfeclă și stropiți salatele cu un pic de lichid de marinare.