Cod Prăjit Cu Salsa Verde

Cod Prăjit Cu Salsa Verde
Codul prăjit cu Salsa Verde este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 128 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de cățel de usturoi, file de cod, o frunză de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Friptură de miel cu Salsa Verde, Friptură De Miel Cu Salsa Verde, și Friptură de porc de trei zile, gătită de două ori, cu Salsa verde cu ierburi prăjite.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista