Cocktail Vieux Carre

Cocktail Vieux Carre
Cocktailul Vieux Carre necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,15 USD per porție, primești o băutură care servește 1. O porție conține 219 calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită lichior, bitter peychaud, coniac și gheață. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Vieux Carre Cocktail, Vieux Carré Cocktail și Time for a Drink: Vieux Carré.

Instrucțiuni

1
Pune gheață într-un pahar de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Se toarnă secară, coniac, vermut și benedictină. Shake in bitter-ul lui Angostura si Peychaud. Se amestecă, apoi se strecoară într-un pahar scurt de cocktail și se ornează cu o răsucire de coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
VermutVermut
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
ConiacConiac
SecarăSecară

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista