Cocktail De Homar Cu Lămâie Meyer
Meyer Lemon homar Cocktail este un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 200 calorii. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți lichior de limoncello, cozi de homar, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Lavanda Meyer Lamaie Tom Collins Cocktail, Salată de Kale tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), și Cocktail vineri: cimbru Bourbon (cu limonadă Meyer).
Instrucțiuni
Echipament Special: 2 (10-inch) frigarui și 10 bibelouri
Scoateți carnea de homar din coajă. Frigăruie homarul cu o frigăruie de 10 inci.
Bateți untul și sucul de lămâie împreună pentru a face unt de lămâie.
Grătați frigarui de homar, periați-le cu untul de lămâie. Condimentează cu sare și piper.Homar rece.
Scoateți homarul din frigarui de 10 inci și tăiați-l în 10 medalioane de mărimea mușcăturii. Frigarui fiecare medalion cu un pick volan.
Se amestecă împreună limoncello și sifon.
Serviți medalionul frigărui în cocktailul limoncello.