Cocktail De Creveți Bloody Mary
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și Primal Hor d ' oeuvre? Cocktailul de creveți Bloody Mary ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 42 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați capere, creveți, garnituri: măsline umplute cu pimiento și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Cocktail De Creveți Bloody Mary, Creveți îmbibați cu vodcă cu sos de Cocktail Bloody Mary, și Vodka-creveți în apă cu sos de Cocktail Bloody Mary.
Instrucțiuni
Aduce 3 qt. apă la fierbere; adăugați creveți și gătiți 3 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți creveții.
Combinați creveții și amestecul de cocktailuri într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Sigiliu sac, și rece 8 ore.
Scoateți creveții din marinată; aruncați marinada. Pentru o prezentare distractivă, împărțiți creveții între paharele de martini.
Presărați fiecare porție cu măsline și capere tocate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.