Cobbler De Mure De Iarnă
Iarna Blackberry Cobbler ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cobbler Alb De Iarnă, Cizmar De Legume De Iarnă, și Clare ' s Winter Vegetable Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Tăiați scurtarea în amestec de făină cu un blender sau o furculiță de patiserie până când amestecul este ușor sfărâmicios.
Adăugați lapte, amestecând cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite și amestecul este suficient de moale pentru a forma o bilă moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 6 până la 8 ori. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați 1 aluat de jumătate până la 1/4 inch grosime pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o în benzi de 1 inch lățime.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți fâșiile la 425 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați benzile într-o grătar și lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute). Reduceți temperatura cuptorului la 35
Între timp, rulați aluatul rămas la jumătate până la 1/4 inch grosime; tăiați aluatul în benzi late de 1 inch.
Presărați 2 căni de zahăr, 1/3 cană de făină și suc de lămâie peste murele congelate într-un castron mare și amestecați ușor.
Puneți jumătate din amestecul de mure într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Rupeți fiecare fâșie de aluat copt în 2 sau 3 bucăți și așezați deasupra amestecului de mure în vasul de copt. Dot amestec de mure cu jumătate de bucăți de unt. Puneți amestecul de mure rămas peste fâșiile de aluat coapte.
Aranjați fâșii de aluat necoapte într-un design de zăbrele peste umplutură și presărați cu 1 lingură. zahăr. Dot amestec de mure cu bucăți de unt rămase.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 60 de minute sau până când patiseria este aurie și amestecul este bulbuc.
Se servește cu înghețată de vanilie.
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE!
Cizmar de mure de vară: înlocuiți 8 căni de mure proaspete cu congelate. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, lăsând fructele de pădure să stea la 10 minute după amestecarea amestecului în pas ?Timp practic: 45 min.; Timp Total: 2 ore, 30 min.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.