Coaste super scurte
Coastele super scurte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție conține 506 calorii , 38 g de proteine și 18 g de grăsimi . Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 3,07 USD per porție . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați pastă de roșii, muștar dijon, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Coaste scurte nu atât de scurte înăbușite cu tocană de ciupercă de la A New Turn in the South , Coaste scurte și Coaste scurte .
Instrucțiuni
Pune ceapa într-un 5-qt. Care gateste incet; adaugă coaste și dafin.
Combinați berea, zahărul brun, muștarul, pasta de roșii, cimbru, bulionul, sare și piper.
Se toarnă peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea și legumele într-un platou de servire; tine de cald. Aruncați frunza de dafin. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați sucurile într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Combinați făina și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne și tăiței.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Coastele de vită funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.