Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte de vită Sauerbraten. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 783 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 61 de fani. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Încercați Coaste Scurte De Vită Sauerbraten, Coaste scurte de vită la grătar, și Coaste Scurte De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați coastele scurte pe ambele părți cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare. Gatiti coaste scurte in loturi, intorcand de cateva ori, pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Îndepărtați coastele scurte într-o cadă mare de plastic cu capac în timp ce faceți marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Se toarnă 1 1/2 căni de apă, oțet de cidru și oțet de vin roșu în tigaia caldă și se aduce la foc mic. Gatiti si amestecati, razuind orice bucati rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați boabe de ienupăr, cuișoare și frunze de dafin, condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Boabe De Ienupăr
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6
Se ia de pe foc și se toarnă 1 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Se toarnă amestecul peste coaste și se pune într-o baie de gheață până se răcește, 30 până la 40 de minute. Acoperiți și marinați la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Vermut Stropitor
8
Topiți untul într-o oală mare, grea sau cuptor olandez la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina si morcovul in untul topit pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
9
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Așezați coaste scurte marinate deasupra amestecului de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Se toarnă marinada rămasă din cada de plastic și se amestecă 1 cană de apă, bulion de pui și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic, acoperit, până când carnea este fragedă cu furculița, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Scoateți carnea într-un platou. Aruncați fructele de ienupăr, cuișoarele și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Presărați amestecul de ceapă gătită deasupra cărnii, rezervând excesul de lichid de gătit în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Puneți oala cu lichidul de gătit rămas la foc mediu-mare. Grind gingersnaps într-un procesor de alimente până la fin și la lichidul din tigaie. Se amestecă oțetul balsamic și se fierbe până se reduce și se îngroașă, degresând grăsimea, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare după gust. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine, se pune lingura peste carnea de vită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.