Coaste Scurte De Vită
Această rețetă face 4 porții cu 252 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 77 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., carne de vită coaste scurte ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Un amestec de sos bbq, farfurie scurtă, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte De Vită, Coaste scurte de carne de vită, și BBQ Carne de vită coaste scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: bușteni de lemn Hickory, înmuiați în apă timp de 1 oră
Înveliți coastele scurte din belșug cu freca de zahăr brun pe ambele părți. Nu este necesar să frecați condimentele în carne, mai degrabă presărați un strat uniform deasupra. La frigider peste noapte.
Preîncălziți fumătorul la 225 de grade F.
Adăugați un jurnal de hickory.
Așezați carnea în fumător și mențineți temperatura la sau în jur de 225 de grade F timp de 12 până la 14 ore sau până când ați terminat. Înlocuiți jurnalele hickory pe măsură ce expiră.
Testați carnea răsucind una dintre oasele expuse. Dacă osul se mișcă ușor, carnea se face. Lăsați carnea să se odihnească timp de 30 de minute.
Tăiați fiecare placă în 4 porții.
Combinați zaharurile, sarea, piperul negru și cayenne și amestecați bine.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.