Coaste de porc glazurate cu chili

Coaste de porc glazurate cu chili
Chili-Glazed Pork Ribs este un fel principal american. Această rețetă servește 8 și costă 2,88 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1020 de calorii, 53 g de proteine și 80 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați ketchup, sos worcestershire, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 4 ore. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Coaste de porc glazurate, Coaste de porc glazurate și Coaste de porc glazurate cu salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tăieturi superficiale între coaste pe partea osoasă cu un cuțit ascuțit, străpungând doar membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Amesteca 1 lingura de sare, zaharul brun, usturoiul, cimbru, pudra de chili, 1/4 lingurita de piper negru si cayenne intr-un castron. Frecați uniform amestecul de condimente peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați coastele pe un grătar într-o tigaie, acoperiți lejer și lăsați-le la frigider pentru cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Între timp, combinați cidrul, ketchup-ul, muștarul și sosul Worcestershire într-o cratiță la foc mediu și fierbeți până când se reduce la aproximativ 2 căni, aproximativ 30 de minute. Acoperiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Preîncălziți un grătar la foc mic pe o parte. Gătiți coastele cu osul în jos pe partea rece a grătarului, acoperite, până când se înmoaie, aproximativ 2 ore și 30 de minute. (Dacă folosiți un grătar cu cărbune, adăugați mai mult cărbune după cum este necesar pentru a menține temperatura.) Continuați să gătiți, descoperind la fiecare 10 minute pentru a unge cu sos, până când coastele sunt glazurate, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți de pe grătar și tăiați în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Coastele de porc. Coastele de porc și alte carne de porc la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista