Coapsele de pui teriyaki necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 486 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica garnitura: ceapa verde, ghimbir, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Coapse De Pui Teriyaki, Coapse De Pui Teriyaki, și pulpe de pui teriyaki cu ananas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron. Rezervați 1/4 cană amestec teriyaki pentru paste. Clătiți puiul cu apă rece, uscați-l și aranjați-l pe un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Periați ambele părți ale puiului cu amestec teriyaki și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când sucurile se limpezesc, ungând după 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, adăugând mazăre cu 1 până la 2 minute înainte de sfârșitul timpului de gătit.
Transferați într-un vas de servire și aruncați cu 1/4 cană rezervată amestec teriyaki. Feliați puiul și împărțiți uniform peste paste; garnisiți, dacă doriți.