Coajă De Nucă Și Nucă De Cocos Din Brazilia

Coajă De Nucă Și Nucă De Cocos Din Brazilia
Coaja de nuci și nucă de cocos din Brazilia este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 40 de porții. O porție conține 191 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, acoperire cu bomboane, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Nucă de cocos, nucă de Macadamia și scoarță de ciocolată neagră, Fudge cu nuci de Brazilia, și Fursecuri Cu Nuci Braziliene.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți învelișul de bomboane; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă nucile de Brazilia și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Nuci De BraziliaNuci De Brazilia
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se întinde pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Stropiți deasupra. La frigider 30 de minute sau până când este ferm. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Scoarța funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista