Coacerea Pâinii: Pâine Chip-Dip

Coacerea Pâinii: Pâine Chip-Dip
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați Chip dip, apă lukewam, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 28 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, și Coacerea pâinii: pâine de sodă cu afine uscate.

Instrucțiuni

1
În vasul mixerului standului, combinați apă, zahăr, drojdie și aproximativ 1/3 din făină. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte timp de 30 de minute până se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați jumătate din făina rămasă și frământați cu cârligul de aluat până când este strălucitor și elastic, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Adăugați făina rămasă, înmuiați și sare. Frământați cu cârlig de aluat până se încorporează complet și aluatul este elastic, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
4
Formați aluatul în bilă, stropiți cu puțin ulei de măsline pentru a-l acoperi și reveniți la castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F și presărați făină de porumb pe foaia de copt. Suprafață de lucru cu făină ușoară. Când aluatul s-a dublat, mutați-l pe suprafața de lucru și formați-l în forma preferată. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Când a crescut, îndepărtați plasticul, tăiați după dorință și coaceți la 350 de grade până se rumenesc și gata, aproximativ 40 de minute. Se răcește complet pe un raft înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista