Coacerea Pâinii: Pâine Chip-Dip
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați Chip dip, apă lukewam, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 28 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, și Coacerea pâinii: pâine de sodă cu afine uscate.
Instrucțiuni
În vasul mixerului standului, combinați apă, zahăr, drojdie și aproximativ 1/3 din făină. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte timp de 30 de minute până se fierbe.
Adăugați jumătate din făina rămasă și frământați cu cârligul de aluat până când este strălucitor și elastic, aproximativ 5 minute.
Adăugați făina rămasă, înmuiați și sare. Frământați cu cârlig de aluat până se încorporează complet și aluatul este elastic, aproximativ 3 minute.
Formați aluatul în bilă, stropiți cu puțin ulei de măsline pentru a-l acoperi și reveniți la castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 F și presărați făină de porumb pe foaia de copt. Suprafață de lucru cu făină ușoară. Când aluatul s-a dublat, mutați-l pe suprafața de lucru și formați-l în forma preferată. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Când a crescut, îndepărtați plasticul, tăiați după dorință și coaceți la 350 de grade până se rumenesc și gata, aproximativ 40 de minute. Se răcește complet pe un raft înainte de feliere.