Clătite Picante De Dovleac

Clătite Picante De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele Picante de dovleac. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 342 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de sirop cu aromă de arțar, amestec original, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite de dovleac cu unt de dovleac de arțar {KitchenAid #SavorTheSavings}, Clătite cu vârtej de dovleac cu Topping de unt de dovleac, și Clatite Cu Condimente De Dovleac Cu Unt De Dovleac.

Instrucțiuni

1
În cratița de 1 litru, încălziți siropul și untul până când untul se topește, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
3
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu sau la 191°. ungeți grătarul cu ulei vegetal, dacă este necesar. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele pentru clătite până se omogenizează bine. Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți alte părți până se rumenesc.
5
Se servește cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista