Clătite de ovăz cu afine cu iaurt de arțar

Clătite de ovăz cu afine cu iaurt de arțar
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Clătitele de ovăz cu afine cu iaurt de arțar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 376 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ovăz laminat de modă veche, ouă, brânză de vaci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite de ovăz cu afine cu iaurt de arțar, Clătite de afine cu sirop de arțar de afine, și Clatite Cu Iaurt De Afine.

Instrucțiuni

1
Combinați ovăzul, brânza de vaci, ouăle și vanilia într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Amestecați ușor afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
AfineAfine
VanilieVanilie
OuăOuă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Lingură aproximativ 2 linguri de aluat pe clătită în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata fierte. Întoarceți cu grijă clătitele și gătiți încă 3 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați iaurtul și siropul de arțar; serviți alături de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
IaurtIaurt
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista