Clătite cu cartofi a lui Ed

Clătite cu cartofi a lui Ed
Ed's Potato Pancakes ar putea fi doar rețeta fără lactate și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 4. Acest aperitiv are 320 de calorii, 11 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, sare, cartofi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Hanukkah. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat evreiesc. Cu un scor de lingură de 56%, acest fel de mâncare este solid. Cotletele de cartofi (clatite de cartofi indiene umplute cu carne), Latkes de cartofi crocante (clatite de cartofi) si Latkes de cartofi crocante (clatite de cartofi) sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Amestecați cartofii, ceapa, ouăle, făina, pudra de usturoi, sarea și piperul negru într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încinge o tigaie mare ușor unsă cu ulei la foc mediu. Puneți amestecul de cartofi cu linguri mari în tigaie și gătiți până când marginile sunt uscate și aurii, 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenește pe cealaltă parte, 3 până la 4 minute. Repetați cu restul amestecului de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Capraia Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista