Clubul Quesadillas

Clubul Quesadillas
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți Club Quesadillas acasă. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 884 calorii, 40g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, salsa, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 140 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încearcă Clubul Quesadillas, Club De Curcan La Grătar Quesadillas, și Club De Curcan La Grătar Quesadillas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți maioneză pe fiecare tortilla. Pe tortilla de făină, salată stratificată, roșii, curcan, șuncă, brânză și slănină; se acoperă cu tortilla rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
MaionezăMaioneză
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Toată TurciaToată Turcia
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
șuncășuncă
2
Tăiați în sferturi.
3
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Quesadilla poate fi asociată cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros model. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Stoltz Organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista