Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Classic Pear Crisp. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pere, unt, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Rețete similare sunt Crisp Clasic De Mere, Crisp Clasic De Mere, și Crisp Clasic De Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de caserolă de 2 litri sau un vas de copt pătrat de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună ovăzul, zahărul brun, 1/2 cană de făină, 1 linguriță de ghimbir cristalizat și scorțișoară. Se amestecă untul până când amestecul se sfărâmă cu bucăți de dimensiuni de mazăre. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul alb, 2 linguri de făină și 2 lingurițe de ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați perele feliate și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Transferați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Se întinde cu toppingul de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când perele sunt moi și toppingul se rumenesc. Se răcește ușor înainte de a servi cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite