Clasic Pear Crisp
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Classic Pear Crisp. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pere, unt, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Rețete similare sunt Crisp Clasic De Mere, Crisp Clasic De Mere, și Crisp Clasic De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de caserolă de 2 litri sau un vas de copt pătrat de 9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ovăzul, zahărul brun, 1/2 cană de făină, 1 linguriță de ghimbir cristalizat și scorțișoară. Se amestecă untul până când amestecul se sfărâmă cu bucăți de dimensiuni de mazăre. Pune deoparte.
Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul alb, 2 linguri de făină și 2 lingurițe de ghimbir cristalizat.
Adăugați perele feliate și aruncați pentru a amesteca.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Se întinde cu toppingul de ovăz.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când perele sunt moi și toppingul se rumenesc. Se răcește ușor înainte de a servi cu înghețată de vanilie.