Cizmar negru și albastru lămâie
Lemon negru și albastru Cizmar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 734 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cizmar negru și albastru, Negru & Albastru Cizmar, și Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați ușor fructele de pădure cu mierea și amidonul de porumb împreună cu o furculiță doar pentru a elibera puțin suc de fructe de pădure și combinați cu amidonul de porumb. Împărțiți amestecul de fructe de pădure între 4 vase de mică adâncime (12 uncii) pentru cuptor și rezervați.
În vasul unui robot de bucătărie adăugați făina, zahărul, nucșoara, sarea și coaja de lămâie și pulsul pentru a combina.
Adăugați untul și pulsați până când untul și făina sunt abia combinate, aproximativ 15 secunde.
Transferați amestecul de unt într-un castron și aruncați cu migdalele feliate. Împărțiți uniform toppingul între cele 4 feluri de mâncare stropindu-l peste fructe de pădure pentru a acoperi aproape complet.
Se transferă la cuptor și se coace aproximativ 20 de minute sau până când blatul se rumeneste ușor.
Scoateți din cuptor și serviți cald cu o lingură de înghețată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Zilliken Rausch Riesling Spatlese cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Zilliken Rausch Riesling Spatlese]()
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect pregătit. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.