Ciuperci umplute cu spanac

Ciuperci umplute cu spanac
Ciupercile umplute cu spanac este un aperitiv care servește 30. Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 48 de calorii . 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, parmezan, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de lingură de 74% , acest fel de mâncare este destul de bun. Ciupercile Portabella umplute cu carne și spanac cu brânză de capră , ciuperci umplute cu spanac și nucă și ciupercile Portobello umplute fără alergii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți ușor 30 de căni în tigaie pentru brioșe cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Ungeți uleiul de măsline rămas pe ciuperci pe toate părțile și puneți-le cu branhiile în sus în cupele pentru brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
4
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit până când se înmoaie, aproximativ 12 minute. În timp ce ciupercile se coc, bate oul, sarea și usturoiul într-un castron. Se amestecă spanacul scurs, 1/4 cană de brânză parmezan, brânză Gouda, brânză mozzarella și pesmet până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
GoudaGouda
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți ciupercile din cuptor și scurgeți orice sucul acumulat. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de spanac și puneți-le în tava pentru brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Stropiți ciupercile cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
7
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura este fierbinte și aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista