Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto

Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 345 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din alimente și vin necesită stoc de pui, capon, stoc de pui și sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Încercați Capon prăjit cu umplutură de Quinoa-măsline, Capon prăjit cu Chile-freca Cilantro și morcovi prăjiți, și Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Întindeți pâinea pe 2 foi mari de copt și coaceți timp de 10 minute, până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Într-o tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ceapa și țelina și gătiți la foc mic până se înmoaie, 10 minute. Se amestecă feniculul măcinat și prosciutto și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
ProsciuttoProsciutto
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Într-un castron foarte mare, aruncați pâinea cu amestecul de prosciutto și smochine. Într-un castron, bateți ouăle, bulionul, sarea și piperul; se toarnă amestecul peste pâine și se amestecă pentru a combina bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
ProsciuttoProsciutto
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Tăiați vârfurile de pe aripi și puneți-le într-o tigaie mare cu gâtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Puneți caponul în tigaie, pieptul în jos și umpleți cavitatea gâtului cu umplutură. Trageți pielea peste umplutură și fixați-o cu o frigăruie. Întoarceți pieptul caponului în sus și umpleți cavitatea cu umplutură. Înfășurați orice umplutură rămasă în folie. Frecați untul peste capon; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Prăjiți caponul timp de 1 1/2 ore, rotind tigaia o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați vârfurile gâtului și aripilor într-o cratiță. Prăjiți aproximativ 1 oră mai mult, rotind tigaia o dată. Pasărea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Între timp, adăugați bulionul în cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Adăugați un vârf de sare, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute. Aruncați vârfurile gâtului și aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
14
Scoateți caponul din cuptor. Ridicați temperatura cuptorului la 400 și gătiți umplutura în pachetul de folie timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
15
Cu o lingură mare, scoateți umplutura din ambele cavități într-un vas rezistent la cuptor; acoperiți cu folie și păstrați-vă cald. Înclinați caponul pentru a elibera sucurile în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
16
Transferați caponul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească până la 20 de minute.
17
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea. Puneți 3 linguri de grăsime în tigaia de prăjire; aruncați grăsimea rămasă. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat și amestecați făina. Bateți treptat în stoc și Calvados până se omogenizează. Se aduce la fierbere, șoptind, apoi se fierbe sosul la foc mic, șoptind des, până nu rămâne niciun gust făinos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
18
Se toarnă sucurile de tigaie rezervate și se fierbe câteva minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Sculptați caponul și serviți cu umplutura și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista