Ciuperci umplute cu somon și arpagic

Ciuperci umplute cu somon și arpagic
Somon și ciuperci umplute arpagic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, capace de ciuperci, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Cremă Pe Pâine Prăjită Cu Unt De Arpagic, Ciuperci sotate pe pâine prăjită cu arpagic, și Ciuperci la grătar cu boia afumată și sos de scufundare cu arpagic pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista