Ciuperci Umplute Cu Nuci Pecan
Ciuperci umplute cu nuci pecan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 28 de porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nuci pecan, parmezan, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Suc De Fructe Delicata Umplute Cu Ciuperci, Farro, Nuci Pecan & Uscate C, Pilaf de orez sălbatic cu ciuperci și nuci pecan, și Salată de orez sălbatic și Quinoa cu ciuperci, afine și nuci pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis. Tăiați subțire prazul și clătiți bine sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta nisipul și nisipul.
Clătiți ciupercile și uscați-le.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Așezați ciupercile, cu capul în jos, pe un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu.
Se presară cu 1/2 linguriță. sare; inversați ciupercile.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Sotati prazul, ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 3-5 minute sau pana se inmoaie.
Transferați amestecul într-un castron mare. Se amestecă 1/4 cană parmezan, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/2 linguriță. sare până se combină bine. Spoon 1 heaping linguriță amestec praz în fiecare capac de ciuperci.
Se presară cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la aur.