Ciuperci umplute cu nuci pecan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 28 de porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nuci pecan, parmezan, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Suc De Fructe Delicata Umplute Cu Ciuperci, Farro, Nuci Pecan & Uscate C, Pilaf de orez sălbatic cu ciuperci și nuci pecan, și Salată de orez sălbatic și Quinoa cu ciuperci, afine și nuci pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis. Tăiați subțire prazul și clătiți bine sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta nisipul și nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Clătiți ciupercile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Scoateți și aruncați tulpinile.
5
Așezați ciupercile, cu capul în jos, pe un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se presară cu 1/2 linguriță. sare; inversați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare, Pentru Marginile Paharului
7
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Sotati prazul, ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 3-5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Transferați amestecul într-un castron mare. Se amestecă 1/4 cană parmezan, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/2 linguriță. sare până se combină bine. Spoon 1 heaping linguriță amestec praz în fiecare capac de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat