Ciuperci Umplute Cu Nuci Pecan

Ciuperci Umplute Cu Nuci Pecan
Ciuperci umplute cu nuci pecan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 28 de porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nuci pecan, parmezan, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Suc De Fructe Delicata Umplute Cu Ciuperci, Farro, Nuci Pecan & Uscate C, Pilaf de orez sălbatic cu ciuperci și nuci pecan, și Salată de orez sălbatic și Quinoa cu ciuperci, afine și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis. Tăiați subțire prazul și clătiți bine sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta nisipul și nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Clătiți ciupercile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Scoateți și aruncați tulpinile.
5
Așezați ciupercile, cu capul în jos, pe un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se presară cu 1/2 linguriță. sare; inversați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Sotati prazul, ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 3-5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați amestecul într-un castron mare. Se amestecă 1/4 cană parmezan, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/2 linguriță. sare până se combină bine. Spoon 1 heaping linguriță amestec praz în fiecare capac de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se presară cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În28 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista