Ciuperci Umplute Cu Nuci Pecan

Ciuperci Umplute Cu Nuci Pecan
Ciuperci umplute cu nuci pecan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 28 de porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nuci pecan, parmezan, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Suc De Fructe Delicata Umplute Cu Ciuperci, Farro, Nuci Pecan & Uscate C, Pilaf de orez sălbatic cu ciuperci și nuci pecan, și Salată de orez sălbatic și Quinoa cu ciuperci, afine și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis. Tăiați subțire prazul și clătiți bine sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta nisipul și nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Clătiți ciupercile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Scoateți și aruncați tulpinile.
5
Așezați ciupercile, cu capul în jos, pe un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se presară cu 1/2 linguriță. sare; inversați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Sotati prazul, ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 3-5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați amestecul într-un castron mare. Se amestecă 1/4 cană parmezan, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/2 linguriță. sare până se combină bine. Spoon 1 heaping linguriță amestec praz în fiecare capac de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se presară cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În28 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista