Paste Primavera

Paste Primavera
Rețeta Paste Primavera ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Pentru $1.09 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 429 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați rotini și gătiți până se înmoaie, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RotiniRotini
3
Se scurge, rezervând 3/4 cană din apa de gătit și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o tigaie de 14 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați cele 2 lingurițe de sare, piper negru și usturoi și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Adăugați dovlecelul și continuați să gătiți, amestecând după cum este necesar, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
8
Adăugați broccoli albiți, mazărea congelată și morcovii și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
9
Adăugați roșiile și continuați să gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
10
Adăugați pastele și apa de gătit rezervată în sos și gătiți până când pastele sunt încălzite și ingredientele sunt bine combinate, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
11
Se ia de pe foc și se pliază brânza Parmigiano-Reggiano rasă și busuiocul proaspăt, dacă se folosește. Apoi stropiți cu uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
12
Încingeți vasul cu mai multă brânză, dacă doriți, și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Fonterutoli Chianti Classico
Fonterutoli Chianti Classico
Culoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.Concluzii: cei care susțin că Chianti Classico este un vin înțepător și dur se vor răzgândi după ce au gustat acest 1999, care este gata de băut acum, dar se va îmbunătăți cu cel puțin cinci ani în plus.Alcool: 13,5% în volum
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista