Rețeta aragaz lent Pui de pătrunjel se poate face în aproximativ 8 ore și 15 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 933 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ciuperci, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Carte De Bucate Giveaway}, 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent și supă Orzo, și 365 de zile de gătit lent: pentru supă de pui și Pesto cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Împărțiți untul în 4 porții egale și răspândiți între piele și carnea fiecărui piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Unt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Carne
2
Puneți piept de pui, cartofi, ceapă, ciuperci, cremă de brânză, pătrunjel, suc de lămâie, sos de soia, sare și piper într-un aragaz lent. Gatiti la foc mic timp de 8 pana la 10 ore.