Ciuperci Umplute Cu Creveți
Nevoie de o garnitură fără lactate? Ciupercile umplute cu creveți ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 27 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pesmet, ciuperci, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ciuperci Portabello Umplute Cu Creveți, Ciuperci Umplute Cu Creveți Curry, și Ciuperci Portobello Umplute Cu Creveți.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciuperci; tăiați tulpinile.
Pulverizați capacele de ciuperci cu spray de gătit cu aromă de unt.
Se amestecă împreună ciupercile tocate, creveții și următoarele 4 ingrediente. Lingurați uniform în capace de ciuperci; presărați uniform cu brânză, dacă doriți.
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.