Ciuperci umplute cu brânză și slănină sănătoase

Ciuperci umplute cu brânză și slănină sănătoase
Ciupercile umplute cu brânză și slănină sănătoase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci, muștar dijon, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ciuperci umplute cu Bacon și brânză, Ciuperci Umplute Cu Bacon Și Brânză, și Ciuperci umplute cu brânză și slănină.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți tulpinile din ciuperci; capace de rezervă. Tăiați suficiente tulpini pentru a măsura 3/4 cană. Aruncați tulpinile rămase sau rezervați pentru o altă utilizare. Într-un castron mare, aruncați capacele de ciuperci cu vinaigretă; așezați părțile tulpinii în jos într-o tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca; scurgere.
5
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănină până când este crocantă; se scurge pe un prosop de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți și aruncați picăturile din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
În aceeași tigaie, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa și tulpinile de ciuperci tocate; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de ceapă, slănină, brânzeturi și muștar până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul în capace de ciuperci; așezați părțile umplute în tigaie. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și restul de 1/2 linguriță ulei de măsline; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Presărați amestecul de pesmet peste capacele de ciuperci umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
11
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista