Ciuperci umplute cu brânză și slănină sănătoase
Ciupercile umplute cu brânză și slănină sănătoase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci, muștar dijon, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ciuperci umplute cu Bacon și brânză, Ciuperci Umplute Cu Bacon Și Brânză, și Ciuperci umplute cu brânză și slănină.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Scoateți tulpinile din ciuperci; capace de rezervă. Tăiați suficiente tulpini pentru a măsura 3/4 cană. Aruncați tulpinile rămase sau rezervați pentru o altă utilizare. Într-un castron mare, aruncați capacele de ciuperci cu vinaigretă; așezați părțile tulpinii în jos într-o tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca; scurgere.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănină până când este crocantă; se scurge pe un prosop de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte.
Scoateți și aruncați picăturile din tigaie.
În aceeași tigaie, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și tulpinile de ciuperci tocate; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de ceapă, slănină, brânzeturi și muștar până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul în capace de ciuperci; așezați părțile umplute în tigaie. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și restul de 1/2 linguriță ulei de măsline; se amestecă pătrunjelul.
Presărați amestecul de pesmet peste capacele de ciuperci umplute.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.