Ciuperci umplute cu brânză și slănină sănătoase

Ciuperci umplute cu brânză și slănină sănătoase
Ciupercile umplute cu brânză și slănină sănătoase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci, muștar dijon, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ciuperci umplute cu Bacon și brânză, Ciuperci Umplute Cu Bacon Și Brânză, și Ciuperci umplute cu brânză și slănină.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți tulpinile din ciuperci; capace de rezervă. Tăiați suficiente tulpini pentru a măsura 3/4 cană. Aruncați tulpinile rămase sau rezervați pentru o altă utilizare. Într-un castron mare, aruncați capacele de ciuperci cu vinaigretă; așezați părțile tulpinii în jos într-o tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca; scurgere.
5
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănină până când este crocantă; se scurge pe un prosop de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți și aruncați picăturile din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
În aceeași tigaie, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ceapa și tulpinile de ciuperci tocate; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de ceapă, slănină, brânzeturi și muștar până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul în capace de ciuperci; așezați părțile umplute în tigaie. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și restul de 1/2 linguriță ulei de măsline; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Presărați amestecul de pesmet peste capacele de ciuperci umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
11
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista