Ciuperci umplute cu brânză și slănină
Nevoie de un fără gluten și hor d ' oeuvre primar? Ciupercile umplute cu brânză și slănină ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bacon oscar mayer, brânză Cheddar ascuțită, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bacon-Ciuperci Umplute De Pui, Bacon Ciuperci Umplute De Pui, și Păstrăv umplut cu ciuperci și slănină.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Îndepărtați tulpinile din ciuperci; aruncați sau rezervați pentru o altă utilizare.
Se amestecă ingredientele rămase; lingură în capace de ciuperci.
Locul, umplut-părți în sus, în vas de copt superficial.
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când se încălzește.