Ciuperci umplute cu anghinare și brânză

Ciuperci umplute cu anghinare și brânză
Anghinare și brânză ciuperci umplute este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de pătrunjel, brânză asiago, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Ciuperci umplute cu anghinare și brânză, Ciuperci Umplute Cu Anghinare, și Ciuperci Umplute Cu Spanac De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați ciupercile într-o pungă mare de depozitare a alimentelor din plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Stropiți în suficient ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi aproximativ 1/4 cană ar trebui să o facă. Agitați ciupercile pentru a le acoperi și împrăștiați pe o foaie de prăjituri. Prăjiți 10 minute, cu fața în sus. Se condimentează cu sare și piper și se răstoarnă. Aruncați anghinare sferturi scurse cu un strop de ulei de măsline extravirgin, usturoi, nucșoară, cimbru, brânză rasă și pătrunjel. Umpleți generos capacele de ciuperci, umplând umplutura. Topim anghinarea cu brânză Asiago mărunțită și revenim la cuptor. Gatiti ciupercile inca 5 minute pentru a topi branza si setati umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista