Ciuperci umplute cu anghinare și brânză

Ciuperci umplute cu anghinare și brânză
Anghinare și brânză ciuperci umplute este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de pătrunjel, brânză asiago, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Ciuperci umplute cu anghinare și brânză, Ciuperci Umplute Cu Anghinare, și Ciuperci Umplute Cu Spanac De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Așezați ciupercile într-o pungă mare de depozitare a alimentelor din plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Stropiți în suficient ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi aproximativ 1/4 cană ar trebui să o facă. Agitați ciupercile pentru a le acoperi și împrăștiați pe o foaie de prăjituri. Prăjiți 10 minute, cu fața în sus. Se condimentează cu sare și piper și se răstoarnă. Aruncați anghinare sferturi scurse cu un strop de ulei de măsline extravirgin, usturoi, nucșoară, cimbru, brânză rasă și pătrunjel. Umpleți generos capacele de ciuperci, umplând umplutura. Topim anghinarea cu brânză Asiago mărunțită și revenim la cuptor. Gatiti ciupercile inca 5 minute pentru a topi branza si setati umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză AsiagoBrânză Asiago
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista