Ciuperci Portobello Umplute
Ciupercile portobello umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 193 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de capace de ciuperci portobello, brânză ricotta, amestec de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați BBQ Umplute ciuperci Portobello, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați cârnați, 1 cană brânză mărunțită, brânză ricotta, ceapă și roșii într-un castron mare.
Ungeți vârfurile capacelor de ciuperci cu ulei; așezați, partea superioară în jos, într-o tavă de copt superficială.
Se acoperă cu amestec de cârnați.
Stropiți cu oțet, dacă doriți.
Se presară cu brânză mărunțită rămasă.
Coaceți 10-12 minute sau până când ciupercile sunt fragede.