Ciuperci Matzo Kugel

Ciuperci Matzo Kugel
Reteta de ciuperci Matzo Kugel este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 6. O porție conține 217 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de piper, țelină, garnitură: frunze de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Matzo, ciuperci și ceapă Kugel, Matzo Kugel Cu Mere, Caise Și Afine, și Kugel De Praz De Ciuperci Savuroase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut primele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mare până se înmoaie; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă matzo farfel și următoarele 5 ingrediente. Puneți lingura într-un vas de copt ușor uns de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 375 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista