Ciuperci de busuioc în sos de smântână

Ciupercile de busuioc în sos de smântână ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 4. 5 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți parmezan, busuioc, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci portobello de pui și bebeluși în sos de roșii și busuioc, Mazăre și ciuperci prăjite cu sos de pește și busuioc, și Ciuperci într-un sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti ciupercile si busuiocul in amestec pana cand ciupercile sunt calde.
Turnați romul și sherry peste ciuperci și continuați să gătiți până când ciupercile se înmoaie. Se amestecă sucul de lămâie, smântâna și parmezanul; se fierbe până se încălzește. Condimentează cu sare pentru a servi.