Ciuperci Cremini la grătar umplute cu busuioc-și parmezan-Mayo

Ciuperci Cremini la grătar umplute cu busuioc-și parmezan-Mayo
Ciupercile Cremini la grătar umplute cu busuioc - și parmezan-Mayo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 204 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci cremini, căldură la grătar: mediu-mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Roșii galbene umplute cu ciuperci sălbatice la grătar și parmezan, Gnocchi prăjiți cu ciuperci, busuioc și parmezan, și Ciuperci portabellan și Cremini sotate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile într-un castron mare și aruncați cu ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați ciupercile pe grătar, branhiați cu fața în sus și gătiți până când capacele de ciuperci se rumenesc și încep să-și elibereze umezeala, 3-4 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când ciupercile sunt ușor moi, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți ciupercile într-o tavă, branhiați cu fața în sus și lăsați să se răcească 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Umpleți fiecare ciupercă cu o lingură de maioneză de parmezan de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista