Ciuperci Cremini la grătar umplute cu busuioc-și parmezan-Mayo

Ciupercile Cremini la grătar umplute cu busuioc - și parmezan-Mayo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 204 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci cremini, căldură la grătar: mediu-mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Roșii galbene umplute cu ciuperci sălbatice la grătar și parmezan, Gnocchi prăjiți cu ciuperci, busuioc și parmezan, și Ciuperci portabellan și Cremini sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile într-un castron mare și aruncați cu ulei de măsline, sare și piper.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați ciupercile pe grătar, branhiați cu fața în sus și gătiți până când capacele de ciuperci se rumenesc și încep să-și elibereze umezeala, 3-4 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când ciupercile sunt ușor moi, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Scoateți ciupercile într-o tavă, branhiați cu fața în sus și lăsați să se răcească 3-5 minute.
Umpleți fiecare ciupercă cu o lingură de maioneză de parmezan de busuioc.