Supa de legume a Priscillei ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, cartofi, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chopmist Charlies Paste Priscilla, Dl pumn și doamna Priscilla lamaie burniță tort, și Pudră De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, combinați cartofii, broccoli, ceapa, morcovii, țelina, bulionul și apa; se fierbe timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazăre Goya®
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Într-o cratiță mare, topiți untul; se amestecă făina. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Bateți laptele, sarea și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Se adaugă în amestecul de legume cu șunca; se fierbe 10 minute până se încălzește. Se amestecă brânza doar până se topește.