Supa de legume a Priscillei ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, cartofi, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chopmist Charlies Paste Priscilla, Dl pumn și doamna Priscilla lamaie burniță tort, și Pudră De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, combinați cartofii, broccoli, ceapa, morcovii, țelina, bulionul și apa; se fierbe timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Într-o cratiță mare, topiți untul; se amestecă făina. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Bateți laptele, sarea și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se adaugă în amestecul de legume cu șunca; se fierbe 10 minute până se încălzește. Se amestecă brânza doar până se topește.